TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIKLARINDAN KAYNAKLANAN TAZMİNAT DAVALARI KONULU EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 21.10.2023 | Okunma Sayısı: 224

Edirne Barosu Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu tarafından Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında düzenlenen "İş Kazası ve Meslek Hastalıklarından Kaynaklanan Tazminat Davaları" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Meslektaşlarımızın yoğun katılım gösterdiği eğitim, Baromuz Saymanı ve Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu Başkanı Av. Adem Eray KOZAN'ın moderatörlüğünde, Baro Başkan Vekilimiz Av. Aygün ULUBEY ERGÜDEN'in açılış konuşması ile başladı. Ardından eğitmenler Sayın Av. Ahmet EVCİMEN ve Sayın Av. Elif ÖZDEMİR değerli bilgilerini meslektaşlarımız ile paylaştı.

Soru-cevap ile devam eden eğitim, Baro Başkanımız Av. Gökhan KARAKOÇ ve Baromuz Saymanı ve Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu Başkanı Av. Adem Eray KOZAN'ın plaket takdimi ile sona erdi.

Değerli bilgilerini meslektaşlarımız ile paylaşan eğitmenler Sayın Av. Ahmet EVCİMEN ve Sayın Av. Elif ÖZDEMİR'e ve katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. GÖKHAN KARAKOÇ
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.