TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAYIN AV. R. ERİNÇ SAĞKAN VE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ SAYMANI AV. GÖKHAN BOZKURT BAROMUZA YAPTIKLARI ZİYARETİN ARDINDAN, BARO BAŞKANIMIZ SAYIN AV. GÖKHAN KARAKOÇ İLE BİRLİKTE PROTOKOL ZİYARETLERİNİ YAPTI
Tarih: 19.12.2022 | Okunma Sayısı: 199

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. R. Erinç SAĞKAN ve Türkiye Barolar Birliği Saymanı Sayın Av. Gökhan BOZKURT; 19.11.2022 tarihinde Baromuza yaptıkları ziyaretin ardından, Baro Başkanımız Sayın Av. Gökhan KARAKOÇ ile birlikte Edirne Valisi Sayın Hüseyin Kürşat KIRBIYIK, Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep GÜRKAN, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa ÇAKMAK ve Edirne Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Necati GÖRGÜLÜ'ye ziyaret gerçekleştirdi.