TRAKYA BAROLARI ÇOCUK HAKLARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 1.12.2019 | Okunma Sayısı: 890

Trakya Baroları Çocuk Hakları Çalıştayını gerçekleştirdik. Bir ilk olan çalıştayımıza, Kırklareli Baro Başkanımız Sayın Av. Turgay Hınız’da iştirak etti. Kendisine ve Kırklareli Barosu meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çanakkale Barosuna ve meslektaşlarımıza, Tekirdağ Barosuna ve meslektaşlarımıza ve değerli başkanlarına, çalıştaya gözlemci göndererek destek veren Türkiye Barolar Birliğine ve TBB Çocuk Hakları Komisyonu Temsilcisi Av. Burcu Düzen’e, CMK EĞİTİM semineri için Baromuzda bulunan ve çocuk hakları çalıştayını duyunca, sunumundan sonra  büyük bir heyecanla çalıştaya iştirak eden Prof. Dr. Feridun Yenisey’e, çalıştayın ikinci gününde düzenlenen panele iştirak eden Değerli hocalarımız, Doç. Dr. Neylan ZİYALAR, Av. Aşkın Yaşar TOPUZOĞLU ve Cumhuriyet Savcısı Dr. Cengiz APAYDIN'a, baro yönetim kurulumuza ve iki gün süren çalıştay programı için büyük emek sarfeden çocuk hakları komisyonumuza ve baro personelimize, değerli katılımcılara, meslektaşlarımıza teşekkürü borç biliriz.