TEKİRDAĞ BARO BAŞKANI SAYIN AV. SEDAT TEKNECİ, KIRKLARELİ BARO BAŞKANI SAYIN AV. TURGAY HINIZ, YALOVA BARO BAŞKANI SAYIN FEDAYİ DOĞRUYOL VE TEKİRDAĞ BAROSU SAYMANI AV. ORÇUN URAK, BAROMUZU ZİYARET ETTİLER
Tarih: 26.08.2021 | Okunma Sayısı: 512
Tekirdağ Baro Başkanı Sayın Av. Sedat TEKNECİ, Kırklareli Baro Başkanı Sayın Av. Turgay HINIZ,  Yalova Baro Başkanı Sayın Av. Fedayi DOĞRUYOL ve Tekirdağ Barosu Saymanı Av. Orçun URAK,  Baro Başkanı Av. Tacettin SİVRİKAYA ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyarette bulundular. Ziyarette Sayın Av. Sedat TEKNECİ, Sayın Av. Turgay HINIZ, Sayın Av. Fedayi DOĞRUYOL, Sayın Av. Orçun URAK, Baro Başkanı Av. Tacettin SİVRİKAYA ve Yönetim Kurulu Üyelerimize yeni dönemin hayırlı olması temennileriyle, çalışmalarında başarılar dilediler.