KEŞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN, KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN FARKINDALIK PROGRAMINA KATILIM SAĞLADIK
Tarih: 28.11.2023 | Okunma Sayısı: 196

Keşan Belediye Başkanlığı tarafından, Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Farkındalık Programına Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Av. Gökhan KARAKOÇ ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Özden ERDURAN katılırken, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Burcu ORTAÇ IRMAK ile Av. Özge HAZIR, Şiddetle Mücadelenin Hukuki Boyutlarını katılımcılarla paylaşan sunumlarını gerçekleştirdi.

Programa ev sahipliği yapan Keşan Belediye Başkanı Sayın Mustafa HELVACIOĞLU'na, Keşan Emniyet Müdürü Sayın Mustafa YALÇIN'a, Sosyal Hizmet Merkezi İlçe Müdürlüğü’ne, Keşan Belediyesi Sanat Merkezi'nin değerli eğitimci, öğrenci ve emekçilerine teşekkürlerimizi sunarız.