KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ MÜNASEBETİ İLE KADIN HAKLARI KOMİSYONUMUZ TARAFINDAN PANEL DÜZENLENDİ
Tarih: 27.11.2019 | Okunma Sayısı: 1540

Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü münasebeti ile kadın hakları komisyonumuz tarafından panel düzenlendi. Panelde konuşmacı olarak bulunan Psikolog Işıl Uçar ve Av. Nurten Kasapoğlu’na teşekkür ediyoruz. Ayrıca etkinliğe iştirak eden başta Sayın Edirne Valisinin değerli eşi Ayten Canalp hanımefendiye, Sayın Cumhuriyet Başsavcımızın değerli eşi Zehra Karabacak hanımefendiye, Sayın Savcımız Feridun Mirzabey’e, değerli İlhami Ertem ve Edirne Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine, tiyatro gösterileri ile katkı sunan Sayın Bekircan Akyıldız ve Betül Özcan ile çalıştırıcıları Kenan Horoz’a, değerli misafirlerimize ve değerli basına iştiraklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulumuza, Kadın hakları komisyonumuza ve baro personelimiz ile emeği ve hakları geçenlere teşekkürü borç biliriz.

19.09.2024
AV. GÖKHAN KARAKOÇ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.