KADIN HAKLARI KOMİSYONUMUZ, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE TÜM HAFTA PLANLANAN ETKİNLİKLERİNİ, İPTAL EDEREK AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN HATIRALARI İÇİN, ADALET SARAYI ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI VE LOKMA DAĞITTI
Tarih: 5.03.2020 | Okunma Sayısı: 627

Kadın hakları komisyonumuz, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle tüm hafta planlanan etkinliklerini, İdlib’de yapılan hain saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimizin aziz hatıraları ve yüreklerimize işleyen derin acısı nedeni ile iptal etti. Bugün komisyonumuz, Aziz şehitlerimizin hatıraları için, adalet sarayı önünde basın açıklaması yaptı ve lokma dağıttı. Onurlu davranışları nedeniyle teşekkürlerimizi sunuyoruz. Etkinlik için desteklerini esirgemeyen Cumhuriyet Başsavcılığımıza , etkinliğe katılan hakim ve savcılarımıza, adliye personelimize, vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.