EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI, ENEZ BELEDİYE BAŞKANI, CHP İL BAŞKANI, DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANI, DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI, GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI, SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI, CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI VE PARTİLERİN İL TEŞKİLATLARI BAROMUZU ZİYARET ETTİ
Tarih: 26.04.2023 | Okunma Sayısı: 265
Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep GÜRKAN, Enez Belediye Başkanı Sayın Özkan GÜNENÇ, CHP İl Başkanı Sayın Samet KAHRAMAN, Demokrat Parti İl Başkanı Sayın Ayten ERCAN, DEVA Partisi İl Başkanı Sayın Av. Emrah TOSUNOĞLU, Gelecek Partisi İl Başkanı Sayın Tuncay ÖZTÜRK, Saadet Partisi İl Başkanı Sayın Av. Sinan TEKİN, CHP Milletvekili adayı Sayın Av. Ufuk KANIŞKAN ve Partilerin İl Teşkilatları Baromuzu ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunarız.