EDİRNE BAROSU'NDAN ELAZIĞ VE MALATYA'DA DEPREM NEDENİYLE MAĞDURİYET YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZA MESLEKTAŞLARIMIZ TARAFINDAN YARDIM
Tarih: 28.01.2020 | Okunma Sayısı: 664

Başta Elazığ olmak üzere çevre illerde de meydana gelen ve milletimizi yasa boğan deprem nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza gönderilmek üzere, baromuza kayıtlı meslektaşlarımız tarafından yapılan bot, mont, battaniye ve buna benzer ihtiyaç malzemeleri tasnif edilerek hazırlandı. Yarın itibarıyla, Elazığ ve Malatya Baro Başkanlıklarına teslim edilmek üzere gönderilecektir. Bu vesile ile, yardımlarını esirgemeyen meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah bir daha ülkemize, milletimize böyle acılar yaşatmasın.