EDİRNE BAROSU STAJ MESLEK İÇİ EĞİTİM KOMİSYONU TBB MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN "AİLE HUKUKU UYGULAMALARI" KONULU EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 25.11.2023 | Okunma Sayısı: 194

Edirne Barosu Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu tarafından Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında düzenlenen "Aile Hukuku Uygulamaları" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Meslektaşlarımızın yoğun katılım gösterdiği eğitim, Baro Başkanımız Av. Gökhan KARAKOÇ'un açılış konuşması ile başladı. Ardından eğitmenler Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Başkan Yardımcısı Sayın Av. Serpil ÖZOK ve Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Ahmet AYAR değerli bilgilerini meslektaşlarımız ile paylaştı.

Soru-cevap ile devam eden eğitim, Baromuz Saymanı ve Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu Başkanı Av. Adem Eray KOZAN'ın kapanış konuşmasının ardından, Baro Başkanımız Av. Gökhan KARAKOÇ ve Baromuz Saymanı ve Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu Başkanı Av. Adem Eray KOZAN'ın plaket takdimi ile sona erdi.

Değerli bilgilerini meslektaşlarımız ile paylaşan eğitmenler Sayın Av. Serpil ÖZOK ve Sayın Doç. Dr. Ahmet AYAR'a ve katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. GÖKHAN KARAKOÇ
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.