EDİRNE BAROSU MÜLTECİ HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANI AV. ANIL YAŞAGÖR, BİRLEŞMİŞ MİLLETLER MÜLTECİLER YÜKSEK KOMİSERLİĞİ (UNHCR) VE GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (GIGM) TARAFINDAN ORTAKLAŞA DÜZENLENEN, "İSTANBUL'DA, 28 EYLÜL 2021 TARİHİNDE BİR ODAK GRUP GÖR
Tarih: 6.10.2021 | Okunma Sayısı: 556

Edirne Barosu Mülteci Hakları Komisyonu Başkanı Av. Anıl YAŞAGÖR, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğü (GIGM) tarafından ortaklaşa düzenlenen, "İstanbul'da, 28 Eylül 2021 tarihinde bir odak grup görüşmesine" ve "Ankara'da, 4-5 Ekim 2021 tarihlerinde bir yuvarlak masa toplantısına" Edirne Barosu temsilcisi olarak katılmıştır. 
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğü (GIGM) tarafından ortaklaşa yürütülen Geri Gönderme Merkezlerinin Kapasitelerinin Desteklenmesi ve idari Gözetime Alternatif Tedbirlerin Geliştirilmesi Projesi kapsamında, geri gönderme merkezlerinde idari gözetim altında tutulan yabancıların hukuki desteğe ve adli yardıma erişimlerine ilişkin uygulamaların ve ileriye dönük yol haritasının görüşülmesi amacıyla Baro temsilcileri ve avukatların  katılımı ile bir dizi etkinlik gerçekleştirilmiştir.

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. GÖKHAN KARAKOÇ
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.