EDİRNE BAROSU GENÇ AVUKATLAR MECLİSİ 4. SEÇİMLİ GENEL KURUL TOPLANTISI 5 KASIM 2022 TARİHİNDE EDİRNE BAROSU KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 5.11.2022 | Okunma Sayısı: 397
Edirne Barosu Genç Avukatlar Meclisi Seçimli 4. Genel Kurulu 5 Kasım 2022 tarihinde Edirne Barosu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Genel Kurulda yapılan seçimde, Başkanlığa; Av. İsmail Kaan ÜLKER, Yürütme Kurulu üyeliklerine; Av. Simay HEPGEZER, Av. Anıl YAŞAGÖR, Av. Kübra KÖSE, Av. Zafer KÖSE, Av. Sadık KARACA, Av. Ayberk GÜLTİKEN, Av. Asrın BURGUCU, Stj. Av. Damla Nur ŞEREMET,  Denetleme Kurulu üyeliklerine; Av. Abdullah Yunus DEMİR, Av. Gizem Nur AYAZ, Av. Merve GERGİN seçilmiştir. Edirne Barosu olarak, Edirne Genç Avukatlar Meclisi Başkanı seçilen Av. İsmail Kaan ÜLKER ile Yürütme ve Denetim Kurulu üyeliklerine seçilen tüm meslektaşlarımızı tebrik eder, görevlerinde başarılar diliyoruz.