EDİRNE BAROSU ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN "ÇOCUĞUZ HAKLARIMIZ VAR" İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 15.11.2019 | Okunma Sayısı: 906

Birleşmiş Milletler Çocuk Haklarına Dair sözleşmenin otuzuncu yılı münasebetiyle, çocuk hakları komisyonumuz tarafından düzenlenen “çocuğuz, haklarımız var” adlı fotoğraf sergisinin açılış organizasyonunu gerçekleştirdik. Bu organizasyonda emeği geçen yönetim kurulumuza, çocuk hakları komisyonumuza, resimleri çeken Sn Gülşah Pakarda’ya, baro personelimize, açılışa katılan , belediye başkan yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’ya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl müdürü Bilgin Özbaş’a, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt’a, değerli meslektaşlarımıza, değerli misafirlerimize, öğretmenlerimize, basınımıza, adres davet organizasyona ve en önemlisi fotoğrafların kahramanları, geleceğimiz olan sevgili çocuklara teşekkürü borç biliriz.

19.09.2024