COVİD-19 TESTİ ANLAŞMASI
Tarih: 30.12.2020 | Okunma Sayısı: 1413

S Ö Z L E Ş M E / P R O T O K O L

MADDE-1 TARAFLAR

Bir tarafta Özel Trakya Hastanesi ile diğer tarafta Edirne Barosu Başkanlığı arasında yapılmış olup, Edirne Barosu’na kayıtlı tüm avukat/stajyer, Baro çalışanları ve bu kişilerin 1. Derece akrabalarını kapsamaktadır.

MADDE-2 SÖZLEŞME/PROTOKOLÜN KONUSU

İş bu sözleşme/protokol, Özel Trakya Hastanesi’nin Edirne Barosu üyeleri olduğunu gösterir kimlik ibraz eden Edirne Baro çalışanları ile 1. derce yakınlarına PCR testi kişi başı üzerinden %20 - Antikor testi pozitif/negatif gösterge kişi başı üzerinden %40 indirim uygulamasından yararlanması şeklinde uygulanacaktır.

Genel olarak test fiyatlarında düşme olursa Edirne Barosuna özel indirimli fiyatlar tekrardan güncellenecektir.

PCR testi kişi başı 200,00 TL.

Antikor testi pozitif/negatif gösterge 150,00 TL.

MADDE-3 SÖZLEŞME/PROTOKOL SÜRESİ

İş bu sözleşme/protokol, imzalandığı tarihten itibaren 6 (altı) ay süre ile geçerlidir.

İş bu üç maddeden oluşan sözleşme/protokol iki nüsha olarak tanzim edilmiş olup, taraflarca 30.12.2020 tarihinde kabul edilerek imza altına alınmıştır. 30.12.2020

Edirne Barosu Başkanı                             Özel Trakya Hastanesi

Avukat Alper PINAR