CEZA MUHAKEMESİ HUKUKUNDA "ARAMA, YAKALAMA, EL KOYMA, İFADE ALMA İŞLEMLERİ" KONULU EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Tarih: 3.12.2023 | Okunma Sayısı: 185

03.12.2023 tarihinde Baromuz Av. Hayrettin BELLİ Konferans Salonunda, Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonumuz tarafından; Prof. Dr. Feridun YENİSEY, Prof. Dr. Durmuş TEZCAN, Emekli Hakim Tuğgeneral Fahrettin DEMİRAĞ, Dr. Öğr. Üyesi Salih OKTAR ve önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av. Rifat ÇULHA'nın katılımları ile "Ceza Muhakemesi Hukukunda 'Arama, Yakalama, El Koyma, İfade Alma" İşlemleri konulu eğitim semineri düzenlendi.

Edirne İl Emniyet Müdürü Sayın Onur KARABURUN, İl Jandarma Komutanı Sayın J. Alb. Hacı Ali BÜBER, Edirne Adliyemizin mahkeme Başkanları, Hakim ve Savcıları ile ilimizin kolluk görevlilerinin de katılım sağladığı seminer Baromuz Saymanı ve Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu Başkanı Av. Adem Eray KOZAN'ın sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ve Baro Başkanımız Av. Gökhan KARAKOÇ'un açılış konuşması ile başladı. Eğitmenlerin teori ve uygulamaya ilişkin bilgilendirmelerinin ardından, soru-cevap ile devam eden eğitim, plaket sunumu ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Eğitim boyunca değerli bilgilerini katılımcılar ile paylaşan duayen eğitmenlerimize, yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza ve tüm diğer katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız.

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. GÖKHAN KARAKOÇ
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.