BAROMUZ ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU TARAFINDAN "UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE" SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 17.05.2024 | Okunma Sayısı: 148

Baromuz Çocuk Hakları Komisyonu tarafından; 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği çerçevesinde ortaöğretim öğrencilerine yönelik "Uyuşturucu ile Mücadele" konulu seminer düzenlendi.

Komisyon Başkan Yardımcısı Av. Emine NURLU moderatörlüğünde, Cumhuriyet Savcısı Mehmet ŞAHİN, Sosyolog Gamze HAŞHAŞ ve Uzman Psikolog Nergis ÖZDİNÇ değerli bilgilerini öğrencilerle paylaştı.

Katılımcılara sertifikaları Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul TANRIKULU, Komisyon Başkanı Av. Özge HAZIR ve Başkan Yardımcısı Av. Emine NURLU tarafından takdim edildi.

Yeşilay'ın stand açarak öğrencilere bilgilendirme broşürü dağıtımı ve ardından katılımcılar arasında yapılan çekiliş ile üç öğrenciye Yeşilay tarafından hazırlanan hediyelerinin verilmesiyle etkinlik sona erdi.

Tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız.