BARO BAŞKANIMIZ AV. GÖKHAN KARAKOÇ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ, TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAYIN AV. R. ERİNÇ SAĞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİ
Tarih: 11.11.2022 | Okunma Sayısı: 184

Edirne Barosu olarak Türkiye Barolar Birliği'ni ziyaret ettik. Yaşadığımız mesleki sorunların çözümü noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için başta Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Sayın Av. Erinç SAĞKAN olmak üzere, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sayın Av. Sibel SUİÇMEZ'e, Türkiye Barolar Birliği Saymanı Sayın Av. Gökhan BOZKURT'a, ziyaretimiz sırasında bizlere eşlik eden Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri Sayın Av. Veli KÜÇÜK'e ve yönetim kurulu üyeleri Sayın Av. Nizam DİLEK ve Sayın Av. Ali BAYRAM'a teşekkürlerimizi sunarız.