ADALET VE KALKINMA PARTİSİ EDİRNE İL BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN EZGİ YETKİNER, EDİRNE BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ SAYIN AYHAN DİNÇ, SAYIN ENGİN MAKAK, SAYIN PINAR ERSAÇMIŞ, SAYIN KERİM KAZAN, SAYIN BAHATTİN ULUSOY VE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ EDİRNE BELE
Tarih: 11.08.2021 | Okunma Sayısı: 599

Adalet ve Kalkınma Partisi Edirne İl Başkan Yardımcısı Sayın Ezgi YETKİNER, Edirne Belediyesi Meclis Üyeleri Sayın Ayhan DİNÇ, Sayın Engin MAKAK, Sayın Pınar ERSAÇMIŞ, Sayın Kerim KAZAN, Sayın Bahattin ULUSOY ve Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Sayın İsmail DEMİRHAN, Baro Başkanı Av. Tacettin SİVRİKAYA'yı ziyarette bulundu. Ziyarette Sayın Ezgi YETKİNER, Sayın Ayhan DİNÇ, Sayın Engin MAKAK, Sayın Pınar ERSAÇMIŞ, Sayın Kerim KAZAN, Sayın Bahattin ULUSOY, Sayın İsmail DEMİRHAN, Baro Başkanı Av. Tacettin SİVRİKAYA'ya yeni dönemin hayırlı olması temennileriyle, çalışmalarında başarılar dilediler.