2021-2022 ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 1.09.2021 | Okunma Sayısı: 610

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen 2021-2022 Adli Yıl Açılış Töreni; Edirne Cumhuriyet Başsavcısı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı, İdare Mahkemesi Başkanı, Vergi Mahkemesi Başkanı, Edirne Baro Başkanı, Hâkim ve Savcılar, Avukatlar, Adalet Dairesi Yazı İşleri Müdürleri, Memurları ve Çalışanları ile Edirnelilerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Törende Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa ÇAKMAK, Edirne İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Yüksel ARSLAN, Edirne Barosu Başkanı Sayın Av. Tacettin SİVRİKAYA'nın Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ile başlamış ardından Ülkemizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etmiş, Edirne Baro Başkanı Sayın Av. Tacettin SİVRİKAYA ve Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa ÇAKMAK'ın açılış konuşmaları ile tören sona ermiştir.