EDİRNE BAROSU KEŞAN TEMSİLCİLİĞİMİZ VE KADIN VE AİLE HAKLARI KOMİSYONUMUZ İLE BİRLİKTE BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİK
Tarih: 12.06.2020 | Okunma Sayısı: 559

Kamuoyuna yansıdığı üzere, Keşan’da geçmiş günlerde kadınların gizlice fotoğraflarını çekerek sosyal medyada izinsiz paylaşım yapan şüpheli ile ilgili olarak, Edirne Barosu Keşan Temsilciliğimiz ve Kadın ve Aile Hakları Komisyonumuz ile birlikte basın açıklaması gerçekleştirdik. Basın açıklamasına destek vermek amacıyla Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı, sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri, siyasi parti başkanları ve kadın kolları iştirak etti. Komisyonumuz soruşturma dosyasına müdahale dilekçesi sundu. Dosyayı her aşamasında takip ederek kadın haklarını savunmaya devam edeceğiz.