EDİRNE BAROSU ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU,23 NİSAN BAYRAMI ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA CEZAEVİNDEKİ ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE ŞARKILAR SÖYLEDİ

Edirne Barosu Çocuk Hakları Komisyonu olarak 23 Nisan etkinliği kapsamında cezaevindeki çocuklarımızla birlikte şarkılar söyledik. Hürriyeti kısıtlanan, sosyo kültürel ve ekonomik sebepler ile suça sürüklenen çocuklarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik.

Bunun yanında cezaevinde annesi ile birlikte kalmak mecburiyetinde olan çocuklarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek, Baro başkanımız sayın Alper Pınar’ in ilgi ve kişisel desteği ile bu ihtiyaçları da çözüme ulaştırdık.

Edirne Barosu Çocuk Hakları Komisyonu olarak bundan sonra da cezaevinde kalan çocuklarımızın hukuki sorunlarının tespiti ve çözümü için ziyaretlerimize devam edeceğiz.

Edirne Barosu Çocuk Hakları Komisyonu

Başkanı